2024
Inloggen

Inlognaam:

Wachtwoord:

Nog geen account?

Home

Uitslagen

Uitleg tourspel

Reglement

Privacy-beleid

Renners

Links

De Tour is van start gegaan! Inschrijving gesloten.

Reglement

Onderstaand vindt u de spelregels van het Tourspel.

     

  1. Het Tourspel wordt georganiseerd door PUUR Poporkest uit Netersel. Het Tourspel is een besloten spel en staat open voor leden, aanhang en bekenden van PUUR Poporkest uit Netersel. Op grond van wettelijke bepalingen accepteren wij geen inschrijvingen van deelnemers die ons alleen via internet bekend zijn. Door uw deelname steunt u PUUR Poporkest uit Netersel. Hiervoor bij voorbaat onze hartelijke dank;

  2. Deelname aan het tourspel geschiedt door het invullen van een juist en volledig ingevuld deelnameformulier via deze site, kosten 6 euro. U mag uiteraard met meerdere ploegen deelnemen; 

  3. Op het deelnameformulier kiest u de namen van 10 verschillende renners. Als een renner uit uw ploeg niet start in de eerste rit of proloog wordt hij vervangen door de eerstvolgende reserverenner (maximaal 4) zoals door u opgegeven op het deelnameformulier (dus tijdens de tour kunnen geen renners meer vervangen worden). Als gedurende de Tour de France een renner uitvalt of gediskwalificeerd wordt blijven de tot dan toe behaalde punten behouden, er komt geen reserverenner voor in de plaats; 

  4. Uw 10 renners kunnen op de volgende wijze punten verzamelen:

    • de renner op de 1e plaats in de etappe uitslag krijgt 10 punten, de renner op de 2e plaats 9 punten en de renner op de 3e plaats t/m 10e plaats aflopend van 8 naar 1 punt.

    • de renner die het algemeen klassement wint krijgt 10 punten, de renner op de 2e plaats 9 punten en de renner op de 3e plaats t/m 10e plaats aflopend van 8 naar 1 punt.

    • de renner die het eind bergklassement wint krijgt 10 punten, de renner op de 2e plaats 9 punten en de renner op de 3e plaats t/m 10e plaats aflopend van 8 naar 1 punt.

    • de renner die het eind puntenklassement wint krijgt krijgt 10 punten, de renner op de 2e plaats 9 punten en de renner op de 3e plaats t/m 10e plaats aflopend van 8 naar 1 punt.

    • in de ploegentijdrit worden geen punten toegekend. In de individuele tijdritten worden wel punten toegekend. 

  5. Wat zijn onze prijzen ?
    30% van het door de deelnemers inlegde bedrag zal als prijzengeld worden uitgekeerd.
    Dagelijks wordt er een dagprijs toegekend van 5 euro voor de deelnemer die in dagetappe het meeste punten behaald. Indien er twee dagwinnaars zijn dan ontvangen beide winnaars euro 5. Indien er 3 of 4 dagwinnaars zijn ontvangen de drie of vier winnaars ieder euro 2,50. Indien er meer dan 4 dagwinnaars zijn wordt de dagprijs niet uitgekeerd.
    Het resterende prijzengeld wordt als volgt verdeeld:

    1e prijs 50%, 2e prijs 25%, 3e prijs 12,5%, 4e prijs 7,5% en 5e prijs 5%. 
  6. Via een computerprogramma worden dagelijks de dagprijs en de tussenstand in het eindklassement bijgehouden; Op onze website www.puurpoporkest.nl/tourspel kunt u ook de daguitslagen tussenstanden en einduitslagen van alle deelnemers van het Tourspel raadplegen. Voor nog meer actuele informatie zie www.touretappe.nl

  7. Indien gewenst (vermelden op het deelnameformulier) kunnen de tussenstanden en einduitslagen dagelijks via e-mail toegezonden worden. 

  8. De etappe-uitslag wordt bepaald door de officiële rituitslag, zoals die op www.letour.fr wordt gepubliceerd. 

  9. De uitslag die bekend is op het moment van het uitbetalen van de prijzen geldt voor dit spel als einduitslag. Mochten er na de datum van het uitbetalen van de prijzen nog wijzigingen doorgevoerd worden in de officiele uitslag van de Tour de France heeft dit geen invloed meer voor de einduitslag van dit spel.

  10. Alle prijzen worden per bank overgemaakt naar het deelnameformulier vermelde bankrekening. Prijzengeld wordt na afloop van de Tour in één keer overgemaakt.

  11. Indien u kiest voor overmaken als betaling, zorg dan dat de betaling voor aanvang van de Tour bij ons binnen is. Indien dit niet het geval is kunnen wij u als deelnemer uitsluiten.

  12. In alle gevallen waarin de spelregels niet voorzien, beslist het bestuur van PUUR Poporkest.

 

© Koen Bressers Webdesign & Development, 2009 & 2021 :-)