verslagen en fotos


Terug
PUURBUNTPARTY28-09-2015
PUUR Poporkest en C.V. de Buntstèkers uit Netersel hebben de handen ineen geslagen en presenteren een gloednieuw dorpsfeest! Op 21 november aanstaande wordt in gemeenschapshuis de Poel een groots carnavalsconcert georganiseerd. Het programma van deze avond is opgebouwd in blokken, denk bijvoorbeeld aan popmuziek, Après Ski en Vlaamse klassiekers. De exacte nummers en medleys houden we nog even geheim. Wel kunnen we met trots mededelen dat meerdere verenigingen uit Netersel deelnemen aan dit evenement.
PuurBuntParty

Zo zullen niet alleen J.V. de Tapkratjes, J.V. de Barbiertjes en BV den Hoek  maar ook de Raad van Elf acte de précense geven met een act op live muziek van PUUR Poporkest. De vocale ondersteuning is in handen van Peter Bons.

Na de vele optredens van dorpsgenoten is het podium voor coverband Kwart vur Elluf, die voor een knallende afterparty zullen zorgen. Zij zijn heuse BN’ers (bekende Neterselnaren) want ze hebben hun naam en faam immers te danken aan het Neterselse carnaval.

We hopen dat we vanaf 20:00 u. heel Netersel mogen ontvangen in gemeenschapshuis de Poel om samen een bruisende start van het carnavalsseizoen te vieren.  Kaartjes zijn vanaf 1 oktober voor slechts €8,- te koop bij Van Hoof Fietsen. Tot dan!


Terug